Myggnät

Håll sommarplågan (flugor, mygg och spindlar) borta och beställ våra praktiska myggnät.

Myggnäten för Rekpols fönster och dörrar är mycket praktiska eftersom du kan ha de i dina fönster hela tiden. Du kan alltså stänga fönstret och behålla myggnätet i. Myggnätet behöver inte tas bort vid varje användningstillfälle.
Rekpols myggnät för fönster och dörrar kan måttbeställas så det passar dina fönster exakt. Våra myggnät passar till våra PVC fönster, PVC altandörrar och till skjutdörrar.

Myggnät i fast ram

Våra myggnät i fast ram är det billigaste och mest populära alternativet. Monteras enkelt av och på genom hakar. Finns i vit och brun modell.

Myggnät i bred ram

Våra myggnät i bred ram monteras i fönsterförsänkningen och ger ditt fönster elegant utseende. Monteras enkelt av och på genom hakar. Finns tillgängligt i flera färger.

Myggnät i rullgardin

Våra myggnät i rullgardin har en inbyggd fjädermekanism som förbättrar användarkomforten. Genom skenor och borsttätningar i bottenlisten kan du enkelt öppna och stänga fönstret utan besvär. Kan monteras vertikalt eller horisontellt.

Myggnät till balkongdörr

Våra myggnät till dörrar är ingjutna i aluminiumkarmar fästa i dörrurtaget. Tillverkas i två modeller, med gångjärn och som skjutparti.

Plissémyggnät

Plisse modellen passar perfekt för balkongdörrar, altandörrar och skjutpartier med stora glaspartier. Plisséerna gömmer sig i sidoprofilen och myggnätet tar lite plats som ger maximal användning av ytan. Modellen har ingen profil i botten som gör den till ett lätthanterlig alternativ för dina fönster.