facebook
0 732 600 498
rekpol@rekpol.se

Byta fönster till IGLO Fönster – ren vinst

Att byta fönster är en investering som ska vara i åratal. Därför är det viktigt med tidlös design, utmärkta estetiska värden, funktionalitet på högsta nivå när du ska byta fönster. Innovativa lösningar inom energisparande är de element som gör att fönstret IGLO ENERGY sätter trender på världens PVC snickeri marknaden. Det nya fönstret är en originell produkt av DRUTEX som utformades för att tillfredsställa de kunder som vill byta fönster och använda en modern produkt vilken utgår en kombination av avancerade teknologiska lösningar och restriktiva krav på marknaden.

BYT FÖNSTER - BEHÅLL VÄRMEN I DITT HUS

IGLO Energy – det varmaste fönstret på marknaden!
u = 0,6 w/(m2k) världens första PVC fönster med innovativt tätningssystem med skummad EPDM-gummi.

Byta fönster till -Iglo Energy

Fönstren är utrustade med innovativt tätningssystem vilket garanterar de bästa parametrarna för energisparande och är tillgängligt i offert från DRUTEX. Detta är världens första lösning som erbjuder central tätningslist av skummad EPDM-gummi. Systemet garanterar även mycket goda parametrar för luftpermeabilitet och säkerhet mot vindlast. Därför är denna lösning idealisk för energisnåla hus samt passivhus och absolut det viktigaste man ska tänka på när man byter fönster. Detta fönster gör det möjligt att behålla värmen i varje hus, oavsett yttre påverkan.

Innovativa lösningar

I fråga om energisnåla lösningar var DRUTEX först I världen som utarbetade en innovativ lösning vilken omfattas av patentansökan – central tätningslist av skummad EPDM-gummi som förbättrar fönstrets värmeisolering. Det är en viktigt aspekt när man funderar på att byta fönster. Det är viktigt att man byter fönster till fönster som behåller värmen effektivast.

Vinn på att byta fönster till testade fönster med högsta kvalitet

Alla fönster är testade på PVC tillverkarnas största testmaskin. Fönstrens utmärkta parametrar bekräftades I självständiga institutioners tester som tilldelar certifikat I hela världen samt I företagets laboratorieförsök på KS Schulten testmaskinen bland polska tillverkare.

Det är klokt att byta till energisnåla fönster

Snåla inte när du ska byta fönster; du vinner på det i längden. Alla våra fönster är energisnåla vilket innebär den lägsta värmegenomgångskoefficient på marknaden U = 0,6 W/(m2K). Detta är rekord I fråga om energisnåla fönster och det bekräftar IGLO ENERGY fönstrens perfekta isoleringsegenskaper.

Det innovativa centrala tätningssystemet med skummad EPDM-GUMMI garanterar den högsta nivån av energisparande av isolerings värde på 0,6W/(m2xK). Denna lösning är tillgänglig endast I DRUTEX S.A. Offert. Dessutom är standardfönster försett med 5 kammars list under fönsterbrädan med central tätningslist som förbättrar fönstrets täthet och isoleringsparametrarna.

Profilens stora kammare utrustad med stålarmering eller glasfiberförstärkning som alternativ garanterar fönstrets hållbarhet och statistiska egenskaper. Standard MACO MULTIMATIC KS beslag är försett med en spärr för felaktigt handtagsläge samt lyftanordning för fönsterbågen som garanterar att fönsterbågen lyfts till rätt position och stängs med lätthet.

Fönstrets GL SYSTEM profil med 7 kammare och 82 mm djup påverkar ökat energisparandet. Antal kamrar och deras optimala storlek garanterar bästa parametrar av värmepermeabilitet.

Kontakta oss

0 732 600 498

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Nyhetsbrevanmälan

[wysija_form id="2"]
Kontakta Rekpol Fönster