IGLO fönster

Att byta fönster är en investering som ska vara i åratal.

Byta fönster till IGLO Fönster – en ren vinst

Att byta fönster är en investering som ska vara i åratal. Därför är det viktigt med tidlös design, utmärkta estetiska värden, funktionalitet på högsta nivå när du ska byta fönster. Innovativa lösningar inom energisparande är de element som gör att fönstret IGLO ENERGY sätter trender på världens PVC marknad. Det nya fönstret är en originell produkt av DRUTEX som utformades för att tillfredsställa de kunder som vill byta fönster och använda en modern produkt. IGLO ENERGY använder sig av en kombination av avancerade teknologiska lösningar och restriktiva krav på marknaden.

BYT FÖNSTER - BEHÅLL VÄRMEN I DITT HUS

IGLO Energy – det varmaste fönstret på marknaden!
u = 0,6 w/(m2k) världens första PVC fönster med innovativt tätningssystem med skummad EPDM-gummi.

Innovativt tätningssystem

Fönstren är utrustade med ett innovativt tätningssystem som garanterar de bästa parametrarna för energisparande och är tillgängligt från DRUTEX. Detta är världens första lösning som erbjuder en central tätningslist av skummad EPDM-gummi. Systemet garanterar även mycket goda parametrar för luftpermeabilitet och säkerhet mot vindlast. Därför är denna lösning idealisk för energisnåla hus samt passivhus och absolut det viktigaste man ska tänka på när man byter fönster. Detta fönster gör det möjligt att behålla värmen i varje hus, oavsett yttre påverkan.

Om IGLO fönster

Innovativa lösningarI fråga om energisnåla lösningar var DRUTEX först i världen att utarbeta en innovativ lösning vilken omfattas av patentansökan – central tätningslist av skummad EPDM-gummi som förbättrar fönstrets värmeisolering. Det är en viktig aspekt när man funderar på att byta fönster. Det är viktigt att man byter fönster till fönster som behåller värmen effektivast.
Testade fönster med högsta kvalitetAlla fönster är testade på PVC tillverkarnas största testmaskin. Fönstrens utmärkta parametrar bekräftades i självständiga institutioners tester som tilldelar certifikat i hela världen samt i företagets laboratorieförsök på KS Schulten testmaskinen bland polska tillverkare.
Klokt att byta till energisnåla fönsterSnåla inte när du ska byta fönster; du vinner på det i längden. Alla våra fönster är energisnåla vilket innebär den lägsta värmegenomgångskoefficienten på marknaden U = 0,6 W/(m2K). Detta är rekord i fråga om energisnåla fönster och det bekräftar IGLO ENERGY fönstrens perfekta isoleringsegenskaper.
Centrala tätningssystemetDet innovativa centrala tätningssystemet med skummad EPDM-GUMMI garanterar den högsta nivån av energisparande av isoleringsvärde på 0,6W/(m2xK). Denna lösning är tillgänglig endast hos DRUTEX. Dessutom är ett standardfönster försett med 5-kammarslist under fönsterbrädan med central tätningslist som förbättrar fönstrets täthet och isoleringsparametrar.
Hållbarhet och statistiska egenskaperProfilens stora kammare utrustad med stålarmering eller glasfiberförstärkning som alternativ garanterar fönstrets hållbarhet och statistiska egenskaper. Standard MACO MULTIMATIC KS beslag är försett med en spärr för felaktigt handtagsläge samt lyftanordning för fönsterbågen som garanterar att fönsterbågen lyfts till rätt position och stängs med lätthet.
Energisparandet och värmepermeabilitetFönstrets GL SYSTEM profil med 7 kammare och 82 mm djup påverkar ökat energisparandet. Antal kammare och deras optimala storlek garanterar bästa parametrar av värmepermeabilitet.