facebook
0 732 600 498
rekpol@rekpol.se

Referenser

Läs vad några av kunder tycker

Femstjärnigt utan tvekan! Beställde 10 fönster i april 2011. Rekpol höll vad man lovat och levererade snabbt snygga kvalitetsfönster från storföretaget Drutex i Polen. Samarbetar med Hantverkspoolen i Kalmar, som gör ett bra jobb. Rekpols hemsida är snygg likaså välgjorda offerten med mycket bra priser. Rekpol höll i trådarna och allt fungerade jättebra med hög service. Rekommenderas med många plus.
-Boom
Fina kvalitetsfönster. Måste säga att nu har jag fått jättefint i köket med dessa funktionella fönster som jag som husmor uppskattar. Våra 37 år gamla tvåglasfönster är skit i jämförelse med dessa snygga polska PVC-fönster med ett mycket bra pris dessutom förmedlat av Rekpol i Lindsdal utanför Kalmar. Vår säljare pratar duktig svenska och dessutom polska och ger ett gediget och förtroendegivande intryck med helkoll på det hela, hela vägen från beställningen till leverans c:a 14 dar senare. Allt funkade perfekt. Stort TACK! Jag är impad...
-Bibbis
Vilken fin altandörr! Jo men visst har polska PVC fönster och dörrar slagit igenom på svenska marknaden. Rekpol i Lindsdal har nu många nöjda kunder och vi är en, som ville prova ny altandörr. Rekpol fixade den precis som det var lovat. Inga problem att betala i förskott med 5% prisnedsättning, idag kom Rekpol med dörren på biltaket. Bemötande och god kontakt är jätteviktigt nu för tiden och det står Rekpol för. Rekommenderas, många +++.
-Mats
Inte nog med fina PVC-fönster utan därtill fixar Rekpol oxå persienner, som mycket väl matchar de polska Drutexfönstrena. På YouTube finns film hur de monteras, så jobbet gör man själv. En persienn blev felmätt, inga problem. Rekpol tog hem ny persienn och 1/8 2011 skulle leverans ske och så blev det . Mycket nöjd med Rekpol!
-Lotta
Hej. Jag kan verkligen rekommendera alla som funderar vilken sorts fönster dom skall välja. Vi är nöjda med fönster och balkongdörrar. Snabb leverans och bra service. Om ni har några frågor kan ni ringa mig på telefonnummer 0480-20700.
-Sune
Hej. Vi är mycket nöjd med Rekpol Fönster. Nu slipper jag måla fönster som är så tråkigt. Då jag kan göra något annat i stället. Det som är så bra med Rekpol Fönster är att man kan få vilken storlek man vill och så är dem snygga också. Efter Rekpol Fönster varit hos oss och visat sina fönster sa vi naturligtvis ja. Med bra garanti, bra leverans och så det otroliga låga priset. Så vi rekommenderar Rekpol Fönster.
-Micke & Gunilla Oknö Mönsterås
Det har inte varit vinter ännu, men så här långt är vi mycket nöjda med fönstren och installationen. Vi tror att en hemsida där fönster presenteras tydligt är till gagn för nya kunder. Vi har rekomenderat fönstret till en vän som skulle ha nytt fönster och han har valt detta fönster.
-Lennart R.
Jag är jättenöjd med REKPOL fönster. Säljaren har varit väldig proffsig och noga med att förklara allt. De hjälpte också med att mäta fönster. Priser har varit konkurrenskraftiga, och i samband med kort leveranstid så var det rätt val för mig. Även det lilla strulet vi hade med altandörren och handtaget har de skött väldigt bra. Skulle jag behöva flera fönster, så kommer jag självklart att kontakta er igen.
-Jasmin
Jag köpte 19 stora fönster och en altan dörr och är väldigt nöjd, säljaren är mycket trevlig, bra kunskaper och håller det han säger. 2 veckor och alla fönster var på plats i Oskarshamn väldigt bra kontakt och hjälpsamma. Det är bra fönster för ett mycket bra pris och om jag ska köpa fler fönster kommer jag lätt handla där med 100 procent betalning.
-Renad

Kontakta oss

0 732 600 498

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Nyhetsbrevanmälan

[wysija_form id="2"]
Kontakta Rekpol Fönster